Kantoor

Al meer dan 40 jaar begeleiden we ondernemers uit diverse sectoren.
Binnen boekhoudkantoor Bonduel-Destoop worden alle klanten door onze dossierbeheerders persoonlijk begeleid met de focus op een professioneel fiscaal advies op maat.
Bovendien hebben we ons omringd met een netwerk van andere kennisspecialisten zoals bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen, bankiers, makelaars, enz…

Een onderneming leiden is geen sinecure. Gelukkig hebben wij de ervaring aan boord.

Reinhard Destoop

Geboren in 1968 te Brugge, behaalde in 1990 zijn diploma graduaat in de boekhouding en fiscaliteit aan het HTI Brugge. De huidige zaakvoerder is gegradueerde in de fiscale wetenschappen en studeerde ook handelswetenschappen aan de Vlekho Brussel. Hij is erkend lid BIBF.

 

Tarieven

Ons motto is ‘duidelijke afspraken maken goede vrienden’.

Als ondernemer wilt U exact weten waar U aan toe bent en wilt U niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom bepalen we samen een maandelijks vast tarief voor het voeren van de boekhouding en indienen van fiscale aangiften.
In functie van de indexering en de eventuele wijziging in de complexiteit en de omvang van uw dossier kan dit forfait wijzigen.

In uitzonderlijke gevallen kan een uurtarief worden toegepast.

De facturatie kan gebeuren via maandelijkse of kwartaal voorschotten waarbij we dan op het einde van het jaar aan de hand van de uurprestaties een overzicht bezorgen.

Als starter kan U vrijblijvend en gratis een eerste verkennend gesprek bekomen om uw behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen.

Op de contactpagina kunt U een gedetailleerde prijsofferte opvragen !

 

Vinger aan de pols

U kunt eventueel via onze online server uw eigen facturen en bankuittreksels inboeken, zo bespaart U een pak tijd en geld. We kunnen U adviseren tijdens het inboeken of onze medewerkers komen ter plaatse om U bij te staan.
U hoeft geen software en updates aan te kopen, uw gegevens zijn beveiligd door een gegarandeerde back-up en U betaalt enkel een jaarlijks abonnement. Eenvoud troef !